Keittiöremontti

Keittiöremontti Helsinki, Espoo, Kauniainen

Kaipaako keittiösi päivitystä? Minkälainen ratkaisu sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettisi? Olisiko kotimainen valmistaja vai vanha hyvä Ikea? Menevätkö kodinkoneetkin vaihtoon? Haluatko uusia keittiökalusteiden lisäksi myös seinä- ja lattiapinnat? Jos olet epävarma, mikä ratkaisu on sinulle paras, voimme auttaa sinua oikean vaihtoehdon valinnassa. Yrityksessämme on sisustussuunnittelija, jonka kanssa voit keskustella tulevasta keittiöremontistasi. Myös useampi keittiökalusteiden toimittaja tarjoaa suunnittelupalveluita. Meiltä voit tilata kokonaisvaltaisen keittiöremontin tai yksittäisiä keittiöremonttiin liittyviä töitä.

Tarjoamme seuraavia palveluita:

  • Keittiöremontin suunnittelu
  • Keittiökalusteiden asennus
  • Keittiön välitilan laatoitus
  • Keittiön LVI-työt
  • Keittiön maalaus
  • Lattiapäällysteen asennus

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen tarjoamme maksuttomia arviokäyntejä.

Keittiöremontin suunnittelu

Keittiö on kodin keskipiste. Keittiön on oltava toimiva sekä sopiva perheesi tarpeisiin ja elämäntilanteeseen. Keittiöremonttia suunniteltaessa kannattaa miettiä, mikä on tärkeintä keittiön toimivuuden kannalta. Laittaako perhe yhdessä ruokaa? Vietetäänkö keittiössä yhteistä aikaa? Minkälaisia kodinkoneita ja säilytysratkaisuja tarvitset? Erittäin tärkeässä roolissa keittiöremontin suunnittelussa on mitoitus. Keittiösuunnittelussa on muutamia standardimittoja, joita käytetään kaikissa keittiökalusteiden myymälöissä ja tuotteissa. Mikäli vakiomittaiset kaapit ja työtasot ovat liian korkeita tai matalia, kannattaa harkita sokkelin tai välitilan madaltamista tai korottamista. Jos tämäkään ei auta, keittiökalusteet joutuu hankkimaan mittatilauksena. Tavallisin työtasojen korkeus on 800-900 mm. Tarkka mitta valitaan käyttäjän mukaan. Työtason ja kaappien välinen korkeus eli välitila on yleensä 500-600 mm. Välitilan korkeuden mitoituksessa on huomioitava hanan korkeus. Nykyään käytetään yhä korkeampia keittiöhanoja, joten kannattaa varmistaa, että tilattu hana mahtuu välitilaan. Mitoituksessa täytyy huomioida myös kodinkoneiden leveydet, vesipisteiden, viemäreiden ja vesijohtojen sijainnit, ovien ja ikkunoiden avautumissuunnat ym.

Keittiösuunnittelussa kiinnitetään yhä enemmän huomiota ergonomiaan. Ergonomisen keittiön suunnittelussa pyritään karsimaan turhia askeleita. Ergonomian kannalta tärkein elementti on ns. kultainen kolmio eli vesipiste, liesi ja kylmäsäilytys. Niiden olisi hyvä sijaita toisiinsa nähden kolmiossa, ja niiden välissä ei tulisi olla saareketta tai pöytää. Vesipisteen ja lieden väliin kannattaa jättää esteetöntä työskentelytilaa n. 600-1000 mm eli siinä ei pitäisi olla esim. vetolaatikoita tai astianpesukonetta. Mikäli tarvitset lisäapua ja neuvontaa keittiöremontin suunnitteluun, suunnittelijamme auttaa sinua mielellään. Meillä on myös hyvä yhteistyö keittiökalusteiden valmistajien ja sähköasentajien kanssa. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Tarjoamme ilmaisia arviokäyntejä alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen.

Keittiöremontin hinta

Keittiöremontin hinta riippuu mm. vesipisteiden määrästä sekä keittiökalusteiden, kodinkoneiden, työtasojen ja pintamateriaalien valinnasta. Hyviä ja edullisia kokonaisvaltaisia ratkaisuja tarjoavat mm. Ikea ja muutamat kotimaiset valmistajat. Mikäli tarvitset apua keittiöremontin budjetin arvioinnissa, autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Tarjoamme maksuttomia arviokäyntejä alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen.

Keittiökalusteiden asennus

Useampi keittiökalusteiden toimittaja tarjoaa myös asennuspalvelut. Mikäli haluat tilata heiltä kokonaispaketin, kannattaa ilmoittaa meille toimitus- ja asennusajat, jotta pystymme suunnittelemaan muut keittiössä tekemämme remonttityöt. Voit myös tilata asennuspalvelun meiltä. Mikäli et ole varma, mikä ratkaisu sopii sinulle parhaiten, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!

Keittiön välitilan laatoitus

Ennen kuin aloitetaan keittiön välitilan laatoitus, on varmistettava, että laatoitettava pohja on tasainen. Voimakkaat työpöydän valot paljastavat erittäin tehokkaasti kaikki epätasaisuudet. Seinät, joissa on vesipisteitä, käsitellään ennen laatoitusta kosteussululla. Teemme laatoitustyöt vankalla ammattitaitolla. Tarvittaessa autamme myös keittiön välitilan laattojen ja väriratkaisujen valinnassa. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!

LVI-työt

LVI-työt kannattaa teettää ammattilaisella. LVI-töiden laajuus ja hinta riippuu useasta tekijästä kuten vesipisteiden määrä, vesiputkien, viemäreiden ja kylpyhuonekalusteiden sijoitus sekä putkien reitit. Jos haluat saada arvion remonttihankkeesi LVI-töistä, ota yhteyttä meihin! Tarjoamme maksuttomia arviokäyntejä alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen.

Keittiöremontti pääkaupunkiseudulla