Pintaremontti

Pintaremontti Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Pintaremontti tarkoittaa asunnon pintojen uusimista. Pintaremonttiin kuuluvat mm. pintojen kittaus, paklaus ja tasoitus, vanhojen tapettien poisto, tapetointi- ja maalaustyöt, lattiapäällysteiden vaihto sekä parketin hionta ja lakkaus. Pintaremontin hinta riippuu remontin laajuudesta ja käytettävistä materiaaleista. Nopea pintaremontti, johon kuuluvat ainoastaan maalaus ja laminaatin vaihto, on edullisempi kuin laajamittainen pintaremontti, jossa käytetään erittäin laadukkaita materiaaleja. Jos et ole varma, minkälainen remontti sopii parhaiten tarpeisiisi, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Tarjoamme ilmaisia arviokäyntejä alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen. Käymme kanssasi läpi tulevan remonttihankkeen ja valitsemme sinulle parhaan ratkaisun.

Tarjoamme seuraavia palveluita:

  • Maalaus
  • Tapetointi
  • Lattiapäällysteiden asennus
  • Purkutyöt
  • Väliseinän rakentaminen
  • Kirvesmiestyöt

Teemme myös arvoasuntojen remontteja.

Maalaus

Maalaus on yksi helpoimpia ja edullisimpia keinoja piristää asunnon ilmettä. Jos olet päättänyt maalauttaa asuntosi, autamme sinua mielellämme oikean maalin ja väriratkaisun valinnassa. Tunnemme hyvin erilaiset maalit. Osaamme valita oikean sävyn ja kiiltoasteen käyttökohteen mukaan. Yrityksessämme on sisustussuunnittelija, joka auttaa sinua sopivan ratkaisun valinnassa. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Tarjoamme ilmaisia arviokäyntejä alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen. Voit luottaa ammattitaitoomme. Hoidamme maalausurakkasi alan parhaita käytäntöjä noudattaen. Suojaamme kaikki pinnat ja siivoamme maalausurakan jälkeen, joten asuntosi on maalauksen jälkeen siisti ja raikas!

Tapetointi

Tapetti antaa asunnollesi arvokkaan ilmeen. Tapetti toimii hyvin sekä tehosteseinänä että kokonaisena pintana useammalla seinällä. Halutessasi voit tapetoida vaikka koko asunnon! Rautakauppojen ja pintamateriaalien toimittajien runsaista valikoimista löytyy tapetteja joka makuun ja käyttökohteeseen.

Paperitapetti on perinteinen tapettityyppi. Paperitapetit eivät ole enää ohuita kuten vielä 1960-70 -luvuilla. Myös muut paperitapettien ominaisuudet ovat parantuneet. Pintakäsittelyn ansiosta tapetti ei muuta väriään keino- ja auringonvalon vaikutuksesta. Monen paperitapetin pinta kestää pyyhkimisen kostealla rätillä.

Kuitutapetti eli nonwoven / easy-up -tapetti on helppo asentaa ja se ei veny kastuessaan eikä kutistu kuivuessaan. Kuitutapetti tarkoittaa, että sen pohjamateriaali on kuitua. Kuitutapetin pintamateriaali voi olla kuitua, vinyyliä tai paperia.

Vinyylitapetit kestävät hyvin kulutusta ja pesua. Vinyylitapetit ovat useimmiten paperipohjaisia, mutta löytyy myös kuitupohjaisia vinyylitapetteja. Vinyylitapetti on tiivis seinäpinnoite, mutta se ei muodosta seinään kosteussulkua, sillä se hengittää ainakin saumoistaan.

Maalattavia tapetteja ovat lasikuitutapetti ja sen rinnalle tullut helpommin poistettava ja ympäristöystävällisempi kuitu- tai paperipohjainen maalattava tapetti. Maalattava tapetti on kovaa kulutusta kestävä pintakuvioitu tapetti, joka maalataan asennuksen jälkeen. Saatavilla on erilaisia pintakuvioita. Vanhan lasikuitutapetin peittämiseen voidaan käyttää Easy Cover -peittopinnoitetta.

Yksilöllisemmän ratkaisun saat halutessasi käyttämällä erikoislaatuisia tapetteja kuten valokuvatapetti, maisematapetti, tekstiilitapetti, luonnonkuitutapetti tai perinnetapetti. Sisustussuunnittelijamme auttaa sinua oikean tapettityylin valinnassa. Meillä on myös hyviä yhteistyökumppaneita, joilta saamme laadukkaita tapetteja. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen tarjoamme ilmaisia arviokäyntejä.

Lattiapäällysteen asennus

Lattiamateriaalin valinnassa on huomioitava tilan käyttötarkoitus sekä käyttäjän tarpeet, mieltymykset ja budjetti. Kumpi on tärkeämpi: kulutuksen kesto vai pehmeys ja lämpö? Joutuuko lattiapinta kovalle rasitukselle? Pitäisikö pinnan olla myös vedenkestävä? Halutaanko asuntoon yhtenäinen lattiaratkaisu vain valitaanko kuhunkin tilaan oma lattiamateriaali? Yleisiä lattiamateriaaleja ovat parketti, laminaatti, vinyylilankku, muovimatto ja laatta. Yksilöllisempään makuun on tarjolla myös harvinaisempia vaihtoehtoja kuten korkkilattia, kudottu lattianpäällyste, betoni, mikrosementti tai luonnonkivi.

Parketti on arvokas materiaali. Se on lämmin, kestävä, kaunis ja ekologinen. Useat parkettilajit ovat hiottavissa ja lakattavissa uudelleen. Jokainen parketti on yksilöllinen, koska puun syyt, sävyt ja oksanjäljet näkyvät eri tavoin.

Laminaatti on kestävä lattiapäällyste, joka sopii erittäin hyvin lapsiperheille ja koteihin, joissa on lemmikkejä. Myös vuokra-asuntoihin suositellaan usein laminaattilattiaa. Laminaatti on helppo asentaa ja se on edullinen.

Vinyylilankku on hyvä vaihtoehto laminaatille. Vinyylilattian hyviä ominaisuuksia ovat veden-, iskun- ja kulutuksenkestävyys. Vinyylilattia sopii hyvin mm. keittiöihin ja eteisiin. Vinyylilattia on laminaatin tavoin helppo asentaa, mutta se on laminaattia huomattavan ohuempi, joten aluspinnan
on oltava hyvin tasainen.

Muovimatto eli vinyylimatto on edullinen, kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto. Moderni muovimatto on mainettaan parempi. Helppohoitoisuuden lisäksi se on hiljainen ja tuntuu jalkojen alla pehmeältä.

Keraamiset laatat sopivat lattiapäällysteenä esim. omakotitalon eteiseen, johon kantautuu ulkoa hiekkaa, kuraa ja vettä. Myös kengät kuluttavat eteisen lattiaa. Sauma-aineeksi eteisen laatoitukseen suositellaan epoksisauma-ainetta, koska se on kestävä ja imemätön.

Korkki on hyvä luonnonmateriaali. Korkkilattian etuja ovat hiljaisuus, pehmeys ja ekologisuus. Korkkilattia tuntuu jalkojen alla lämpimältä. Se sopii esim. makuuhuoneisiin, muttei kosteisiin tiloihin, koska se ei kestä vettä.

Jos et ole varma, mikä lattiaratkaisu sopii sinulle parhaiten, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Tarjoamme ilmaisia arviokäyntejä alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen.

Pintaremontti