Remonttipalvelut taloyhtiöille

Remonttipalvelut taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille seuraavia remonttipalveluita:

  • Porraskäytäväremontti
  • Ikkunaremontti
  • Parvekeremontti
  • Julkisivuremontti
  • Kellariremontti
  • Kylpyhuoneremontit
  • Keittiöremontit
  • Pintaremontit
  • Putkiremontit

Meillä on hyviä yhteistyökumppaneita ja vankka projektinjohto-osaaminen. Olemme remonttihankkeenne suunnittelussa ja toteutuksessa mukana alusta loppuun. Tiedotus ja kommunikointi ovat hyvin tärkeitä meille kaikissa remonttivaiheissa. Meihin voi aina olla yhteydessä, jos on jotain kysyttävää remonttihankkeestanne. Teemme yhteistyötä isännöintitoimistojen kanssa, ja meidät on todettu hyväksi yhteistyökumppaniksi. Tarjoamme remonttipalveluita taloyhtiöille alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen – Vantaa.

Porraskäytäväremontti

Porraskäytäväremontti on yksi yleisimpiä taloyhtiön remonttihankkeita. Porraskäytäväremontti yleensä sisältää pintojen kunnostuksen sekä porraskäytävän seinien, kattojen, lämpöpattereiden ja käsijohtimien maalauksen. Porraskäytäväremontin yhteydessä voidaan uusia asuntojen ulko-ovet sekä vintti- ja kellariovet. Porraskäytäväremontti on yksi edullisimpia remontteja, joka nostaa asuntojen arvoa.

Ikkunaremontti

Ikkunaremontti on yksi tärkeimpiä taloyhtiön remontteja. Kaipaavatko taloyhtiön ikkunat huoltomaalausta? Halutaanko parantaa energiatehokkuutta ja säästää lämmityskuluissa? Ikkunaremontti voi olla hyvä ratkaisu tähän, koska esim. vuosikymmeniä vanhat lämpölasielementit eivät eristä lämpöä enää niin hyvin, ja ne kannattaa vaihtaa. Meillä on hyvä yhteistyö ikkunoiden valmistajien kanssa. Tarjoamme taloyhtiöille edullisia ja helppoja kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Ota yhteyttä meihin ja kysyy lisää! Toimimme alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen – Vantaa.

Parvekeremontti

Kaipaavatko taloyhtiön parvekkeet pesua, kunnostusta tai huoltomaalausta? Halutaanko parvekkeet lasittaa remontin yhteydessä? Parvekeremontteihin on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja. Ammattilaisemme auttavat teitä oikean ratkaisun valinnassa. Ota yhteyttä meihin ja kysyy lisää! Toimimme alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen – Vantaa.

Kellariremontti

Minkälaista kellariremonttia taloyhtiönne suunnittelee? Halutaanko maalata ainoastaan kellarikäytävän seinät vai kunnostetaanko myös kellarikomerot? Ovatko ns. kylmäkellarit vielä käytössä vai suunnitellaanko niiden tilalle jotain muuta? Rakennetaanko kellariin kokonaan uusi tila, kuten esim. pesutupa tai kerhohuone?

Taloyhtiön kannattaa ottaa selvää tällaisiin remontteihin liittyvistä viranomaismääräyksistä, sillä osat remontit vaativat rakennuslupaa. Kun kellariremontin laajuus on selvillä, pyytäkää meidät ilmaiselle arviokäynnille. Arviokäynnin ja suunnitteluasiakirjojen perusteella annamme teille tarjouksen. Toimimme alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen – Vantaa.

Julkisivuremontti

Julkisivu luo mielikuvan talosta ja sen arvosta. Siisti julkisivu viimeistelee talon ilmeen, joten julkisivun kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Meiltä saat kaikki julkisivuremontit kuten julkisivun rappaus, maalaus, saumaus, paikkakorjaus ym. Teemme työt ammattitaidolla.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Tarjoamme ilmaisia arviokäyntejä alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen – Vantaa.

Remonttipalvelut taloyhtiölle