Remonttipalvelut vuokranantajille

Remonttipalvelut vuokranantajille / asuntosijoittajille

Omistatko sijoitusasunnon? Kaipaako asunto päivitystä vuokralaisen vaihtumisen yhteydessä? Oletko ajatellut asuntojen ”flippaamista”? Flippaaminen tarkoittaa, että ostat huonokuntoisen asunnon, remontoit sen ja myyt voitolla. Tunnemme hyvin asuntosijoittajien ja vuokranantajien tarpeet. Olemme tehneet yhteistyötä asuntosijoittajien kanssa jo pitkään. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen tarjoamme ilmaisia arviokäyntejä.

Remonttipalveluita vuokranantajille

Vuokra-asuntoon ei kannata tehdä huippukallista remonttia tai valita liian yksiöllisiä ratkaisuja. Kannattaa käyttää kulutuksenkestäviä ja mahdollisimman edullisia materiaaleja sekä neutraaleja värejä. Tarjoamme vuokranantajille edullisia ja ekologisia ratkaisuja. Olemme sitä mieltä, että kaikkea ei tarvitse välttämättä vaihtaa, vaan useimmiten kannattaa kunnostaa vanha. Asunnon yleisilmettä voi piristää hyvin edullisilla keinoilla. Jos suunnittelet vuokra-asunnon remonttia, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Tarjoamme ilmaisia arviokäyntejä alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen.

Maalaustyöt

Vuokra-asunnon ilmeen piristämiseen riittää usein pelkkä huoltomaalaus. Tarjoamme vuokranantajille ammattimaista maalauspalvelua. Voit luottaa ammattitaitoomme! Hoidamme maalausurakkasi alan parhaita käytäntöjä noudattaen. Suojaamme kaikki pinnat ja siivoamme maalausurakan jälkeen, joten asuntosi on maalauksen jälkeen siisti ja raikas!

Lattiapäällysteen asennus ja kunnostus

Lattiapäällysteeksi vuokra-asuntoon sopii parhaiten laminaatti- tai vinyylilattia. Molemmat kestävät hyvin kulutusta. Laminaatti on vinyylilankkuja edullisempi. Jos vanha laminaattilattia näyttää hyvältä, mutta siihen on tullut muutama kolhu tai naarmu, sen voi vastoin yleistä uskomusta kunnostaa. Jos olet epävarma, mikä ratkaisu sopii parhaiten lattiaremonttiisi, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!

Asuntojen flippaus

Flippaus on asuntosijoittamisen muoto, jossa asunto ostetaan, remontoidaan ja myydään voitolla. Flippaus kiinnostaa monia sijoittajia, koska se tuottaa hyvin. Harva kuitenkin ryhtyy siihen, sillä se vaatii paljon taustatyötä ja perehtymistä remonttiasioihin. Tämä vaikuttaa työläältä ja hankalalta.

Miltä kuulostaisi helppo flippaus? Sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan hoidamme kaiken puolestasi! Etsimme kohtuuhintaisen kohteen, remontoimme sen ja myymme voitolla. Tavoittelemme vuosituottoa sijoittajalle 7-10%. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!

Remonttipalvelut sijoittajille