Remonttipalvelut

Rakennus- tai remonttihanke kannattaa suunnitella hyvin. Jos et ole varma, minkälainen remontti sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi, paras tapa aloittaa remonttihanke on maksuton arviokäynti.
Arviokäynnin jälkeen annamme hinta-arvion tulevasta remonttihankkeestasi.

Voit keskustella edustajamme kanssa siitä, minkälaista remonttia olet suunnittelemassa. Haluaisitko vain piristää asuntosi ilmettä kevyellä pintaremontilla vai meneekö kaikki vaihtoon? Minkälaisella budjetilla olet liikkeellä? Meiltä löytyy ratkaisu kaikkeen, olipa suunnitteilla pintaremontti, koko asunnon saneeraus, kylpyhuoneremontti, keittiöremontti tai uuden tilan rakentaminen.

Tarjoamme seuraavia palveluita:

  • Kylpyhuoneremontti
  • Keittiöremontti
  • Pintaremontti
  • Maalaus
  • Tapetointi
  • Kirvesmiestyöt
  • Remonttipalvelut taloyhtiöille
  • Remonttipalvelut asuntosijoittajille
  • Projektinjohtopalvelut
  • Sisustussuunnittelu

Toimimme alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen – Vantaa.

Remonttihankkeen suunnittelu

Remonttihankkeen suunnittelu on kaiken A ja O. Vanha sanonta ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pitää edelleen paikkansa. Budjetti ja aikataulu kannattaa arvioida realistisesti. Tärkeää on myös miettiä, missä haluat säästää ja mihin satsaat. Tähän ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Kaikki riippuu tarpeistasi, toivomuksistasi ja budjetistasi. Voimme toki neuvoa, jos olet epävarma, mikä on parasta sinulle. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Tarjoamme ilmaisia arviokäyntejä alueella Helsinki – Espoo – Kauniainen.

Kun remonttihankkeen laajuus on selvillä, sinun on valittava sopivat ratkaisut ja materiaalit. Autamme mielellämme sinua tässä. Yrityksessämme on oma sisustussuunnittelija, joka käy kanssasi läpi sisustusratkaisut ja materiaalivalinnat. Hän tuntee hyvin erilaiset tyylit, auttaa väriratkaisujen valinnassa ja on perehtynyt mm. kylpyhuoneremontteihin.

Meillä on erittäin vahva projektinjohto-osaaminen. Remonttihanke näyttää usein palapeliltä, jossa kaikkien palikoiden on loksahdettava paikoilleen, jotta kokonaisuus toimisi. Remontissa on mukana erilaisia asiantuntijoita: rakennesuunnittelija, LVI-suunnittelija, sisustussuunnittelija, maalari, sähköasentaja, putkiasentaja, kirvesmies ja paljon muita. Kaikkien on oltava paikalla juuri oikeaan aikaan tekemässä oikeaa asiaa. Siksi koordinointi ja kommunikointi ovat erityisen tärkeitä remonttihankkeessa. Me Tertossa ymmärrämme tämän erittäin hyvin. Seuraamme jatkuvasti hankkeesi etenemistä ja varmistamme, että kaikki palikat ovat kohdillaan muodostamassa täydellisen kokonaiskuvan.

Tarjoamme sinulle joustavia ratkaisuja. Jos haluat tehdä jotkut työt itse, tämä sopii meille. Toki erityistä ammattitaitoa vaativat työt, kuten sähköasennukset, putkityöt, vesieristystyöt, laatoitus ym. kannattaa jättää ammattilaiselle. Kerro meille, mitkä työt haluat tehdä itse ja mitkä tilaat meiltä, niin suunnittelemme työmme sen mukaan. Autamme myös viranomaislupien ja -hyväksyntöjen saamisessa sekä muutostyöilmoituksen laatimisessa.

Remonttiaikataulu kannattaa arvioida realistisesti. Aikatauluun vaikuttavat mm. materiaalien ja kalusteiden toimitusajat sekä aliurakoitsijoiden aikataulut. Mikäli olet valinnut tilaustuotteet, joiden toimitusaika on pitkä, kannattaa tilata ne ajoissa, jotta toimitusaika ei pidennä remonttiaikatauluja. Myös mahdolliset asennustyöt sekä sähkö- ja LVI-työt on ajoitettava niin, että ne eivät hidasta remontin valmistumista. Olemme erittäin hyviä remonttitöiden aikataulutuksessa, joten remonttimme valmistuvat yleensä ajoissa!