Ulkoremontit

Julkisivuremontti, julkisivusaneeraus

Ulkoremontit Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Suomen ilmastossa ulkoremontit kannattaa ajoittaa lämpimään vuodenaikaan. Suuri osa ulkotöitä vaatii vähintään +5˚C tai jopa +10˚C lämpötilan. Tämä koskee erityisesti maalaus- ja rappaustöitä, koska useampi tuote ei kestä alhaisia lämpötiloja, joten maali ja rappaus eivät pysy seinässä, jos työt tehdään liian kylmällä säällä. Paras aika ulkoremonteille on touko- syyskuu.

Julkisivuremontti

Terto tekee julkisivusaneerauksia, julkisivun korjausrappauksia ja maalaustöitä ammattitaidolla. Käytämme laadukkaita materiaaleja. Tarvittaessa autamme sinua sopivan maalin ja värisävyn valinnassa. Yrityksemme palveluksessa on sisustussuunnittelija, joka tuntee hyvin värit. Tarjoamme palveluitamme sekä taloyhtiöille että yksityishenkilöille.

Taloyhtiön remonttiurakoista ks. lisää: https://terto.fi/remonttipalvelut-taloyhtioille/.

Tarjoamme ilmaisia arviokäyntejä alueella Helsinki – Espoo – Vantaa – Kauniainen.

Sokkelin kunnostus ja maalaus

Sokkelin kunnosta huolehtimista ei voi aliarvioida. Sokkelin pinnoite suojaa sokkelia ulkoapäin tulevalta kosteudelta. Pinnoitteen ja rappauksen vauriot kannattaa korjata ajoissa, koska halkeamien kautta sokkeliin pääsee vettä. Pakkasella vesi voi myös jäätyä aiheuttaen lisää vaurioita. Pahimmillaan tällaiset vauriot voivat heikentää sokkelin kestävyyttä, ja siksi ne on korjattava mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Hyvin hoidettu sokkeli myös lisää talon arvokkuutta.

Teemme sokkelin rappaus-, tasoitus-, pinnoitus- ja maalaustöitä ammattitaidolla. Ennen maalausta tai pinnoittamista sokkeli puhdistetaan huolellisesti ja pestään tarvittaessa homeenpoistoaineella. Kaikki irtonainen aines poistetaan. Mikäli ruostunut raudoitus on tullut näkyviin, se puhdistetaan ruosteesta ja käsitellään ruosteenestoaineella. Paikkauskohdat käsitellään tartunta-aineella. Halkeamat ja kolot paikataan, jonka jälkeen sokkeli maalataan tai pinnoitetaan esim. kivirouhepinnoitteella. Voimme auttaa sinua sopivan sokkelimaalin tai pinnoitteen valinnassa.

Sokkelin kunnostuksen yhteydessä voidaan lisätä sokkelin veden- ja lämmöneristystä. Sokkelin vedeneristämiseen käytetään bitumikermiä sekä patolevyä, jota sanotaan myös sokkelilevyksi, perusmuurilevyksi tai nystyrälevyksi. Patolevyn päälle voidaan asentaa lämmöneristeitä. Lämmöneristys pitää sokkelia lämpimänä ja estää vaarallisten kylmäsiltojen muodostamista. Sokkelin lämmöneristeinä käytetään hyvin kosteutta kestäviä EPS-eristelevyjä.

Sokkelin kunnostus voidaan yhdistää julkisivusaneeraukseen tai salaojaurakkaan. Jälkimmäinen kannattaa mm. siksi, kun sokkelin ongelmat johtuvat usein puutteellisesta salaojituksesta tai sadevesiviemäröinnistä, joten nämä on hyvä hoitaa samalla kertaa kuntoon. Tarjoamme ilmaisia arviokäyntejä alueella Helsinki – Espoo – Vantaa – Kauniainen.

Salaojat ja sadevesiviemärit

Jos haluat pitää talosi kivijalan kuivana, salaojitus ja sadevesiviemäröinti ovat ensisijaisen tärkeitä. Oikein asennetut salaojat ja sadevesiviemärit suojaavat taloasi kosteudelta. Salaojaremontilla kuivatetaan talon kivijalka, varmistetaan kivijalan hengittävyys sekä ohjataan sade- ja sulamisvedet oikeaan paikkaan. Näin estetään kosteuden pääsy kivijalan kautta kodin rakenteisiin ja vältetään ikävät homeongelmat. Talon sisäilma pysyy raikkaana, ja talon arvo nousee.

Meiltä saat kaikki salaojitus- ja sadevesiviemärityöt. Ammattilaisemme asentavat salaojat ja sadevesiviemärit rautaisella ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Salaojitusurakan yhteydessä asennamme myös tarvittavat tarkastuskaivot, kattovesisuppilot, patolevyt, routaeristeet ym. Mikäli sokkeliin on ehtinyt tulla vaurioita, kunnostamme ja pinnoitamme myös sokkelin. Tarvittaessa muotoilemme maanpinnan rakennuksesta poispäin viettäväksi. Maanpinta täytyy nimittäin muotoilla vähintään 1:20 kaltevaksi kolmen metrin etäisyydelle rakennuksesta poispäin.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Voit luottaa ammattitaitoomme. Tarjoamme maksuttomia arviokäyntejä alueella Helsinki – Espoo – Vantaa – Kauniainen.

 

Ulkoremontit pääkaupunkiseutu